ÖrökösFöld - Nyíregyháza

Közéleti Blog

Friss topikok

Címkék

Hirdetés

LEGOLAND épül Nyíregyházán közel 10 Mrd forintból!

2017.02.23. - KaS Szólj hozzá!

Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig építik meg. Az ország egyik legjelentősebb beruházása jön létre Nyíregyházán 9,5 milliárd forintból!

legoland_nyiregyhaza.jpg

Nagyon várjuk a további információkat, hol helyezkedik majd el, mekkora területen ... és milyen jegyárak lesznek majd? Vannak Európában kalandpark jellegű Legolandok. Németországi nagy Legoparkban a legolcsóbb jegy 31 Euro (9.500 Ft) Családi jegy: 112 Euro (34.384 Ft ) akciósan! De van berlinben discovery center, ami egy 3 szintes épület. Oda csupán 11 Euro (3200 Ft) a jegy. Nagy kérdés milyen park épül Nyíregyházán. Jelenleg van egy Lego palota a városban, ami a külföldi discovery centerek kicsinyített mása, de nem sikerült valami jól. 

Újabb információk szerint csupán Discovery Center épül Nyíregyházán.Ezek lényegében Lego-játszóházak, kisebbek a Legoland vidámparkoknál, de az attrakcióik között 4D-mozi és Lego-kockákból épült Miniland makettvárosok is szerepelnek. A 9 és fél milliárdot mire fogják elkölteni az nagy kérdés. Talán jobban örültünk volna egy valódi kalandparknak. 

Néhány kép a berlini legolandról:

legoland_berlin_nyiregyhaza.jpg

legoland-express_1.jpg

legoland-feuerdrache-mit-burg.jpg

legoland-safari-tour.jpg

Oberhausen legoland (Discovery Center): 

maxresdefault_1.jpg

lego-weihnachtsgeschenk-oberhausen.jpg

Amint lesznek újabb hírek, frissítjük a cikket! 

transp_1.gif

Címkék: magyarország berlin árak nyíregyháza épül legoland

A bejegyzés trackback címe:

https://orokosfold.blog.hu/api/trackback/id/tr3512284411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása